K&H Szép Kártya POS terminál

A SZÉP Kártya Programhoz mára már több mint 35 000 elfogadóhely csatlakozott, olyan vállalkozások, akik a Kormányrendeletben meghatározott tevékenységi kör alapján jogosultak SZÉP Kártya elfogadásra. A SZÉP Kártyás fizetések nagyobb része POS terminálon történik, így Önnek is előnyös lehet, ha biztosítja vendég- és ügyfélköre számára K&H és más kibocsátók SZÉP Kártyájának POS terminálon keresztüli elfogadását, mellyel növelni tudja éves forgalmi bevételét is.

A Cardnet Zrt., mint a K&H Bank Zrt. technikai szolgáltató partnere, a magas szintű szolgáltatás érdekében, egyedi konstrukcióval biztosítja a K&H és más kibocsátók SZÉP kártyája elfogadásának egyszerű, gyors, költséghatékony és kényelmes módját. Amennyiben Ön a K&H Bank SZÉP kártya elfogadói hálózatának tagja szeretne lenni, lehetősége van a Cardnet Zrt-től kedvezményes áron SZÉP kártya elfogadó asztali POS terminál megvásárlására. 

A POS terminál adásvételi szerződésének folyamata az alábbi lépésekből áll:

 1. A POS terminál adásvételének alapfeltétele, hogy Ön szerződést kössön K&H SZÉP Kártya elfogadásra, melynek hatályba lépésétől weben- és telefonon keresztüli K&H SZÉP Kártya elfogadás biztosított.
 2. Kérjük, töltse ki a Cardnet Zrt. asztali POS terminálra vonatkozó adás-vételi szerződését a kapcsolódó mellékletekkel, majd cégszerű aláírását követően két eredeti példányban juttassa el a dokumentumokat a CardNet Zrt  részére. Postacím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u 46-48.
 3. A hiánytalanul kitöltött adásvételi szerződésből a Cardnet Zrt. által is aláírt példányt postai úton visszaküldjük Önnek.
 4. Az adásvételi szerződés létrejöttéről értesítjük a K&H Bankot, aki a K&H SZÉP Kártya terminálon keresztüli elfogadásához rögzíti a szükséges adatokat a K&H SZÉP Kártyarendszerben.
 5. A Cardnet Zrt. munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot a telepítés időpontjának és helyszínének egyeztetése érdekében és a megbeszélt időpontban elvégzi a POS terminál telepítését.
 6. A Cardnet Zrt. tájékoztatja a K&H Bankot a sikeres telepítésről, a K&H SZÉP Kártya POS terminálon keresztüli elfogadásának aktiválása ezzel automatikusan megtörténik.
 7. A POS terminál telepítésével automatikusan kizárólag a K&H SZÉP kártya elfogadása válik elérhetővé, a más kibocsátók SZÉP kártyának POS terminálon történő elfogadásához ezt a kibocsátók felé jelezni szükséges a POS terminál azonosítójának kíséretében.

A Cardnet Zrt. által biztosított kedvezményes konstrukció a következő elemeket tartalmazza:

 1. Ön megvásárolhat egy K&H és más kibocsátók SZÉP kártyáinak elfogadásra alkalmas felújított asztali terminált rendkívül előnyös, 15.000 Forint+ ÁFA áron.
 • A terminál vételára a helyszíni telepítés, beüzemelés és kezelői oktatás költségét is tartalmazza.
 • Önnek a vásárlással egy időben lehetősége van arra is, hogy készülékéhez 1 éves cseregaranciát vásároljon 10.000 Forint+ ÁFA díjért. Így a készülék meghibásodása esetén, a helyszínen vagy megjavítjuk, vagy egy hasonló készülékre kicseréljük azt.
 • Ha nem kíván az átalánydíjas konstrukcióra szerződni, akkor meghibásodás esetén a Cardnet Zrt. eseti javítások díjszabása alapján javítjuk készülékét.
További információért kérjük, hívja a a Cardnet Zrt ügyfélszolgálatát a 06/(1) 346 0500 számon  vagy a K&H Telecentert a 061 20 30 70 335 3355-ös számon.
Home K&H Szép Kártya POS terminál
Copyright(C) 2012 Cardnet Zrt.